Mer trening med hjemmetrening i stua

Trening kan gjennomføres overalt, også i egen stue. Å trene hjemme er perfekt for de som ønsker å ha treningen mer tilgjengelig. For noen er det stor avstand til treningssenter, og andre har kanskje forpliktelser som gjør at hjemmetrening i stua er den perfekte løsningen.

Bruk fantasien

Når man trener hjemme i stua så er det store friheter til å bruke egen fantasi. Noen foretrekker å gjennomføre styrketrening med egen kroppsvekt. Andre foretrekker styrketrening med vekter. Om man ikke har utstyr hjemme så kan man improvisere med fylte vannflasker, tung ryggsekk og liknende.

Treningsapp

Om man er usikker på hvordan man skal trene hjemme og hvilke øvelser man skal inkludere, kan man også hente inspirasjon fra for eksempel treningsapper. En treningsapp kan gi ekstra motivasjon til å komme i gang med trening, men også motivasjon til å gjennomføre den.

Musikk

For mange er musikk et hjelpemiddel under trening fordi man presterer bedre. Å styre musikken i en treningsøkt kan fort bli distraherende hvis man må avbryte økten underveis. Det kan derfor være greit å ha telefonen tilgjengelig på armen, eller en sportsklokke med musikktjeneste. Med en god nettbutikk finner du utstyret du trenger til treningen.