Få hjelp ved smerter i armen

Plages du med smerter i armen men ikke vet helt hva det kommer av så er det hjelp å få. Terapeutene på Klinikk for Alle kan hjelpe deg finne årsaker til smertene, finne rett behandling og forebygge.

Våkner du om natten?

Våkner du om natten med smerter i armen eller med en følelse at armen visner vekk så er det noe som må tas tak i. Ikke gå for lenge med smertene. Slike smerter kan komme av overbelastning over tid, ensidige bevegelser på områder og idrettsutøvere er ofte utsatt for slike smerter.

Senebetennelse

En senebetennelse er en betennelse i en sene og er kroppens forsvarsmekanisme for å beskytte seg mot skade eller overbelastning. Behandling vil være avlastning og ro. Deretter vil behandling og forebyggende trening være aktuelt for å bli kvitt smertene.

Musesyke

En annen for for smerter i armen er musesyke (musearm). Dette forårsakes av mye stillesittende og intens jobbing foran PC skjermen. Du vil merke ulike smerter som enten kommer fra skuldrene, armer eller håndledd. Dersom du ikke får behandlet dette kan det over tid også føre til ytterligere smerter i nakken og korsrygg.

Bli kvitt smertene

Uansett hvile typer smerter du opplever i armene så er det mulig å bli kvitt dem. Book deg en time her i dag.