Conor McGregor – en hard mann med stil

Hvis du følger MMA, eller bare får med deg de store begivenhetene, kan du ikke unngå å ha hørt om UFC stjernen Conor McGregor. Dette er barskingen som møtte den ubeseirede bokseren Floyd Mayweather i ringen tidligere i år.Den irske lettvekteren er nåværende UFC Lightweight champion og kan skryte på seg tidligere å være UFC Featherweight champion. Hans reise begynte i Dublin og allerede som 12 åring startet han med boksing. Han er 175 cm og bare 70 kg, men det er 70 kg ren dynamitt. Han er en av de mest populære utøverne i UFC. Han slåss hovedsakelig vertikalt hvor han bruker boksing og taekwondo teknikker.

Stjel stilen

Når McGregor ikke er i ringen og du ser han i media er han alltid iført stilige menns klær. Han har definitivt en stil som man skulle ville kopiere. Her gjelder det å holde en maskulin stil som bærer preg av en klassisk gentleman. Klær hjelper naturligvis, men dersom du virkelig vil være som Conor McGregor kreves en disiplinert diet og et knallhardt treningsprogram.For en harding så er det overaskende at han også bruker tid på å trene yoga. Fleksibilitet er veldig viktig, og McGregor blir trent i yoga av Ido Portal. Men selv om yoga kan ses som noe spirituelt tror han ikke på ritualer og overtro før en kamp fordi han mener det er en form for frykt.

En stjerne innen sporten

Den 26. August 2017 braket det løs mellom Floyd Mayweather og McGregor i en boksematch. De gikk ni runder, men Mayweather vant til slutt med en teknisk knockout. McGregor mente matchen var endt tidlig, men godkjente avgjørelsen. Dermed tapte McGregor sin først profesjonelle boksematch og Mayweather vant sin siste. Men vi kan nok forvente å se mer av han i fremtiden.

Prestasjoner

Den irske MMA-stjernen, som også går under navnene The Notorious og Mystic Mac, har mange prestasjoner å skryte på seg. Denne atleten er en av verdens største stjerner innenfor sin gren, og er fortsatt den eneste doble mesteren i historien til UFC. Grunnet hans store prestasjoner innen en av de mest ekstreme sportene i verden, har dette ført til at han har flere opptredener innen både TV, film og videospill. Alle ønsker en bit av denne stjernen.I MMA har Conor McGregor totalt 24 kamper å skryte av. Av disse har han vunnet 21, og tapt kun tre. McGregor har samtlige ganger vunnet priser for «Best Fighter», «Fighter of the Year», «Knockout of the Year» og andre store priser og titler. Men det er ikke bare i ringen McGregor kan skryte av prestasjonene sine. Denne mannen er mer enn bare en atlet, og i 2017 havnet han på den prestisjetunge «Top 100 Most Influential People» listen til Times Magazine.