En god ryggsekk eller bag til treningstøyet

Treningsturen starter med å pakke en ryggsekk eller bag som skal ha plass til alt utstyret du har behov for. Baggen skal være funksjonell, men det er ikke feil at den også ser bra ut. I denne artikkelen har vi samlet gode tips til deg om hvordan du velger deg den beste treningssekken eller baggen.

Bruksområder

Funksjonaliteten til treningsbaggen din avhenger stort sett av hvordan og hvor du trener. Går du for eksempel eller tar offentlig transport til treningssenteret? Da vil du kanskje ha mer polstring i stroppene slik at du ikke får vondt i skuldrene. Hvis du vil ha en treningsbag som er god å reise med, kan du velge en større størrelse for å få plass til toalettsaker og ekstra klær. Skal du ha med deg verdisaker, kan det være lurt å se på løsninger for å sikre enkelte lommer i baggen.

Størrelse

Det er viktig for å finne noe som passer å tenke over hvor mye du skal ha med deg. En for stor bag vil oppleves som unødvendig og tung å ha med seg. Velger du derimot en for liten bag vil du måtte utelate en del av treningsutstyret ditt – noe som heller ikke er ønskelig.