Få hjelp til de problemene som har oppstått

Trener du mye, har du også en større risiko for å få idrettsskader. Det kan være både krevende og lite motiverende å legge treningen på hylla for en periode. Flere og flere velger å gå til en naprapat når problemene først oppstår.

Hva er en naprapat?

En naprapat har muskler og ledd som sitt spesialfelt. De utfører ofte både undersøkelse, behandling og rehabilitering av pasienter. Dine muskler og ledd blir grundig undersøkt, for deretter å kunne gi naprapaten kunnskap om hva som eventuelt er problemet.

På hvilken måte kan det være til hjelp?

Å gå til naprapat kan hjelpe deg på flere måter. Er skaden så stor at det er snakk om et tretthetsbrudd, oppdages problemet ofte først hos naprapat, og blir deretter konstatert med MR-undersøkelse. I de fleste tilfeller er skadene derimot mye mindre alvorlige. Da kan naprapaten være til stor hjelp for deg. Vedkommende vil gjøre sitt ytterste for at du skal få en smertefri og presterende kropp.

Har du problemer?

Hvis du har hatt utfordringer med smerte over en lang periode, kan du risikere at det blir enda verre om du ikke oppsøker hjelp. Ta kontakt med dyktige fagfolk, gjerne naprapatlandslaget, og finn ut hva som skal til for at du skal bli frisk og klar for trening.